Overijssel 

De 59-jarige Jan Zoetelief uit Bemmel, die deel uitmaakt van het landelijk partijbestuur van 50PLUS, is de nieuwe wethouder in de gemeente Nijmegen. De gemeenteraad heeft op 30 november beslist over zijn  aanstelling.

Zoetelief is zelfstandig adviseur, leidde re-integratie- en outplacementtrajecten en was eerder  bestuurslid van 50PLUS Gelderland voordat hij in het landelijk bestuur van de partij werd gekozen. Na zijn doctoraal fysische geografie doceerde hij aardrijkskunde en maatschappijleer. Hij was hoofd landbouw-, milieu- en wateraangelegenheden bij de rijksoverheid en stapte vervolgens over naar de Heidemij (Arcadis). 

In de periode 1994 tot 1997 had Jan Zoetelief een eigen adviesbureau, tot 2005 leidde hij als principal consultant en manager bij Capgemini (Ernst & Young) projecten en hij leidde re-integratie- en outplacementtrajecten. Momenteel is hij zelfstandig adviseur en geïnvolveerd met de oprichting van een stress- en burn-outpreventiecentrum.


 

        

 

Volg hier Facebook van fractievoorzitter

FRED KERKHOF

Blog's van Fred Kerkhof

 

__________________________________

Agenda statenfractie 2018:

12-09     Statencommissie dag

26-09      Presidium en PS

17-10     Statencommissie dag

07-11      Presidium en PS

21-11     Statencommissie dag

12-12     Presidium en PS

09-01-19     Statencommissie dag

                                                                     

 

 

 

 

zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Noord-Holland Utrecht Gelderland Flevoland Overijssel Friesland Drenthe Groningen België