Welcome to 50PLUS Partij Overijssel   Click to listen highlighted text! Welcome to 50PLUS Partij Overijssel Powered By GSpeech

 

 

 

 

Overijssel 

Zaterdag 29 september werd in Vroomshoop de Provinciale ledenvergadering gehouden.

De vergadering was met 34 personen (31 kiesgerechtigden) druk bezocht. De vergadering stond, buiten de normale zaken, vooral in het teken van de Provinciale Statenverkiezingen. Als beoogd lijsttrekker werd Fred Kerkhof door de leden gekozen. Uiteraard afhankelijk van de toestemming van het hoofdbestuur.

De lijsttrekker werd tevens gekozen als lid van de selectiecommissie voor de overige kandidaten en voorzitter van de programmacommisie. Alle leden wordt gevraagd om hun evt. inbreng betreffende het verkiezingsprogramma te delen met bestuur of programmacommissie. Als leden van de programmacommissie stelden de dames Hetty Jansen-Kwast en Hanneke Schuurman alsmede de heer Rob Keultjes zich beschikbaar. Aan ons nu de schone taak om alles voor de PLV van december op de rails te krijgen.

Gerrit Westerhof werd voorgesteld als beoogd lijsttrekker voor de waterschapsverkiezingen. Echter daar we dit samen met Drente aanlopen moet hier eerst nog wat overleg plaatsvinden. Het bestuur had weer een goede lunch laten regelen en om 14.30 uur kon de voorzitter Leendert Lodder de vergadering sluiten.

 

 

        

 

Volg hier Facebook van fractievoorzitter

FRED KERKHOF

Blog's van Fred Kerkhof

 

__________________________________

Agenda statenfractie 2018:

12-12-18     Presidium en PS

09-01-19      Statencommissie dag

23-01-19     Presidium en PS

27-01-19      Presidium en PS

06-02-19      Statencommissie dag

                                                                     

 

 

 

 

zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Noord-Holland Utrecht Gelderland Flevoland Overijssel Friesland Drenthe Groningen België

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech